Home » دستور تخلیه فوری | وکیل برای تخلیه فوری ملک

دستور تخلیه فوری | وکیل برای تخلیه فوری ملک

دستور تخلیه فوری

فهرست مطالب

دستور تخلیه فوری

دعوای تخلیه یا تخلیه ید، نوعی دعوای خاص بوده که در آن پیش از وقوع مشکل، شخص با رضایت خود و اجازه مالک (مانند قرارداداجاره )، در ملک مذکور اقدام به فعالیت یا زندگی کرده است؛ در واقع شروع دعوای تخلیه با رضایت مالک بوده است. بارزترین علل دعوای تخلیه، عقد اجاره می‌باشد؛ در اینگونه موارد، صرف‌نظر از این مورد که ملک ذکر شده در قرارداد برای سکونت اجاره داده شده یا برای کسب و پیشه، مالک این حق و توانایی را دارد که با مراجعه به دادگاه یا شورای حل اختلاف، تقاضای صدور حکم تخلیه نماید. در ادامه با ما همراه شوید تا به بررسی دستور تخلیه فوری بپردازیم.

بهترین راه برای تخلیه ملک

بهترین راه برای تخلیه ملک

همه ما می‌دانیم که قرارداد اجاره یک ملک، یک تعهد دوطرفه فی مابین مستاجر و شخص موجر می‌باشد؛ در این قرارداد، شخص مستاجر متعهد می‌شود که در قبال پرداخت مبلغی مشخص (رهن یا اجاره ملک) به شخص موجر، از ملک شخص موجر تا مدت زمانی خاص استفاده نماید و پس از اتمام زمان قرارداد، نسبت به تخلیه ملک مذکور یا تمدید قرارداد اقدام نماید.

در صورتی که زمان قرارداد شخص مستاجر به اتمام رسد و شخص موجر حاضر به تمدید قرارداد شخص مستاجر نباشد، فرد مذکور باید در اولین فرصت نسبت به تخلیه ملک اقدام نماید؛ در صورت عدم تخلیه یا تمدید قرارداد از طرف مستاجر، موجر می‌تواند به دادگاه مراجعه و درخواست دستور تخلیه فوری نماید.

وکیل تخلیه مستاجر – ملک

وظیفه وکیل تخلیه تخلیه مستاجر دریافت حکم تخلیه ملک و اجرا حکم صادر شده می‌باشد؛ به دلیل اینکه تخصص این شخص در زمینه خلع ید مستاجر می‌باشد، به عنوان وکیل تخلیه مستاجر شناخته می‌شود. در صورتی که مسائل حقوقی و دریافت دستور تخلیه فوری به افراد متخصص، ضمن جلوگیری از وقوع مشکل (به دلیل عدم دانش قضایی مورد نیاز) از سوی خواهان، روند انجام پرونده‌ها نیز تسریع خواهد شد.

در صورتی که در زمینه امور قضایی اطلاعات کافی را ندارید، حتماً انجام پرونده‌های قضایی خود را به یک وکیل متخصص واگذار نمایید؛ چرا که ممکن است طرح دادخواست غلطی را بدهید و به همین دلیل، نتوانید رای دادگاه را بدست آورید.

مراحل و نحوه گرفتن حکم تخلیه فوری مستاجر

گرفتن حکم تخلیه فوری مستاجر

در صورتی که با یک مستاجر در زمینه تخلیه ملک خود دچار مشکل شده‌اید، باید برای دریافت حکم تخلیه اقدام نمایید. جهت صدور دستور تخلیه فوری لازم است که با مراحل و نحوه گرفتن حکم تخلیه فوری مستاجر آشنا باشید. مراحل دریافت حکم تخلیه به شرح زیر می‌باشد.

  1. در ابتدا موجر باید شخصاً و یا با کمک یک وکیل، دادخواست مربوط به این دعوا را تنظیم و فایل ورد دادخواست خود را بر روی یک فلش مموری یا سی‌دی ذخیره نماید.
  2. سپس موجر باید اقدام به ثبت نام در سامانه ثنا نموده تا نام کاربری و کلمه عبور ورود به این سامانه را دریافت نماید. بدون ثبت نام در این سامانه نمی‌توان اقدام به ثبت دادخواست نمود.
  3. پس از ثبت نام، متقاضی تخلیه باید دادخواست خود را در یکی از دفاتر خدمات الکترونک قضایی به ثبت برساند و در نهایت برای شورای حل اختلاف، ارسال کند.
  4. چنانچه شرایط لازم وجود داشته باشد و این شرایط توسط شورا نیز احراز گردند؛ دستور تخلیه فوری مستاجر، ظرف حداکثر یک هفته صادر خواهد شد و موجر می‌تواند آن حکم را اجرا نماید.
مطالب پیشنهادی  وکیل در غرب تهران

لازم به ذکر است که در صورت درخواست مستاجر، شورا صرفاً یک مرتبه و به مدت یک ماه جهت تخلیه به مستاجر فرصت خواهد داد.

وکیل دعاوی ملکی

وکیل دعاوی ملکی

یک از شاخته‌های وکالت تخصصی در زمینه مشکلات حقوقی، وکیل دعاوی ملکی می‌باشد. در صورتی که در زمینه ملک و املاک دچار مشکل شده‌اید، باید به یک وکیل دعاوی ملکی مراجعه نمایید. یکی از انواع مشکلات رایج در زمینه املاک، عدم تخلیه مستاجر می‌باشد؛ در صورتی که یک مستاجر پس از اتمام قرارداد اجاره نسبت به تمدید آن اقدام نکند، باید ملک مذکور را تخلیه نماید؛ در صورت عدم تخلیه مستاجر، فرد موجر می‌توان با کمک یک وکیل دعاوی ملکی نسبت به ارائه درخواست صدور حکم دستور تخلیه فوری در دادگاه مربوطه اقدام نماید.

چرا نیاز به وکیل برای تخلیه فوری داریم

استفاده از یک وکیل جهت تقاضای دریافت دستور تخلیه فوری چه ضرورتی دارد؟ در صورتی که شخص موجر با دریافت حکم تخلیه همراه با نماینده کلانتری به عنوان وکیل تخلیه به ملک مد نظر مراجعه نماید، می‌تواند حکم تخلیه را به صورت اصولی اجرا نماید؛ و در صورت عدم اجرای این حکم از طرف مستاجر، نماینده دادستان این توانایی را دارد که به عنوان مرجع قانونی به قضیه ورود و مراحل قانونی را اجرا نماید.

شرایط لازم جهت تقاضای دستور تخلیه

شرایط مورد نیاز جهت تقاضای دستور تخلیه فوری عبارت‌اند از:

  • قرارداد اجاره کتبی باشد.
  • امضای حداقل دو شاهد در قرارداد وجود داشته باشد.
  • مبلغ اجاره بها در قرارداد ذکر شده باشد.
  • مدت زمان اجاره در قرارداد ذکر باشد.
  • مدت زمان اجاره در قرارداد پایان یافته باشد.
مطالب پیشنهادی  شرایط و روش های فسخ قرارداد

در صورتی که تمامی شرایط فوق برقرار باشد، قرارداد اجاره رسمی بوده و می‌توان با کمک گرفتن از یک وکیل ملکی، نسبت به تقاضا و دریافت حکم تخلیه ملک اقدام نمایید. مرجع صدور اجراییه و دستور تخلیه دفتر اسناد رسمی تنظیم کننده سند و اداره اجرای ثبت است.

بهترین وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری به شخصی گفته می شود که پس از دریافت مدرک کارشناسی یا بالاتر در رشته‌های حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی، توانسته است با شرکت در آزمون ورودی وکلای دادگستری، تراز مورد قبولی را بدست آورد. تراز بدست آمده باید در حدی باشد که رقبای زیاد خود در زمینه وکالت را کنار زده تا به عنوان کارآموز وکالت پذیرفته شود.

این فرد پس از گذراندن یک دوره آموزشی 18 ماهه باید در دو آزمون شفاهی و کتبی شرکت نماید؛ در صورت موفقیت، داوطلب مجاز به حضور در مراسم تحلیف خواهد بود؛ در این مراسم پس از گذراندن مناسبات و ادای سوگند، وی به عنوان وکیل پایه یک دادگستری شناخته خواهد شد.

شما می‌توانید با مراجعه به گروه وکلای دیوان خرد، از خدمات و دانش بهترین وکلای پایه یک دادگستری بهره‌مند شوید.

مزایای داشتن وکیل تخلیه ملک

برای کسانی که به دنبال سریعترین راه برای دریافت حکم تخلیه هستند، به کمک یک وکیل متخصص در تخلیه اموال نیاز دارند. تعیین مرجع صالح برای رسیدگی به دعاوی ملکی یکی از مهمترین وظایف وکیل دادگستری تهران است که از اطاله دادرسی جلوگیری می کند. وکیل تخلیه مستاجر تعیین می کند که کدام یک از مراجع، یعنی شورای حل اختلاف یا دادگاه محل وقوع ملک، صالح به رسیدگی است.
در صورتی که اجاره نامه کتبی باشد و دارای محدودیت زمانی باشد، در صورتی که دو شاهد قرارداد را امضا کرده باشند، هیأت حل اختلاف محل ملک مجاز به رسیدگی است. در این صورت حکم تخلیه صادر می شود. وکلای تخلیه توضیح می دهند که اگر قرارداد مطابق با شرایط قانونی نباشد، موکلان باید درخواست تخلیه را به دادگاه ارائه کنند. در این صورت دادگاه پس از تشکیل جلسه، حکم تخلیه را صادر می کند.

صدور دستور تخلیه

صدور دستور تخلیه

شورای حل اختلاف و مرجع صدور دستور تخلیه، دستور پرداخت مبلغ قرض‌الحسنه، رهن یا پول پیش، به حساب صندوق دادگستری و حساب معرفی شده از سوی مرجع صدور دستور تخلیه فوری را نیز می‌دهد. مطابق با شرایطی که در قانون شورای حل اختلاف و آیین نامه اجرای آمده است، شخص مستاجر می‌تواند به تعداد 2 بار و حداکثر به مدت 20 روز، مهلت تخلیه دریافت نماید.

مطالب پیشنهادی  مشاور حقوقی خانواده و نقش آن در مسائل خانواده

1- ثبت دادخواست دستور تخلیه

تقاضای دستور تخلیه فوری به موجب دادخواست و از طریق دفاتر خدمات قضایی صورت می‌پذیرد.

2- شکایت بابت خسارت به ملک استیجاری

در صورتی مستاجر به ملک استجاری خسارتی را وارد کرده باشد و تعمیر ملک اجاره‌ای بر عهده وی باشد، موجر (مالک ملک) می‌تواند شخصاً و یا با کمک گرفتن از یک وکیل، نسبت به دریافت حکم تخلیه ملک اقدام نماید. همچنین موجر می‌تواند مبلغ رهن و پول پیش واریز شده در صندوق دادگستری را ضمن اجرای حکم تخلیه، توقیف نماید.

3- شکایت بابت عدم پرداخت اجاره بها

اکثر صاحبین ملک، قصد اجاره ملک خود را ندارند اما به علت قانون مالیات برای خانه‌های خالی، مجبور به عقد قرارداد با یک مستاجر می‌شوند. پس از عقد قرارداد اجاره ملک، مستاجر موظف است که سر موعد مقرر، مبلغ مشخصی را به موجر تحویل دهد؛ در صورت عدم پرداخت اجاره بها از سمت مستاجر، موجر می‌تواند  نسبت به فسخ قرارداد، اقدام نماید. موجر باید جهت فسخ قرارداد به دادگاه عمومی محلی که ملک در آن قرار دارد مراجعه و درخواست فسخ قرارداد و حکم دستور تخلیه فوری نماید ؛ رسیدگی به این قضیه یک مورد نسبتاً طولانی بوده و ممکن است که تا چند ماه نیز به طول بیانجامد.

وکیل خوب در تهران

بهترین وکیل در غرب تهران

در صورتی که می‌خواهید تقاضای دستور تخلیه فوری نمایید، بهترین گزینه مشاوره و استفاده از یک وکیل خوب می‌باشد. گروه وکلای دیوان خرد با بیش چند سال سابقه پر افتخار و موفق، توانسته است تا پرونده‌های بسیاری را با موفقیت به اتمام برساند. در صورتی که به دنبال یک وکیل خوب در تهران می‌گردید، مراجعه به مجموعه دیوان خرد بهترین گزینه برای شما می‌باشد. با ما در تماس باشید.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید

امتیاز دهید

جدیدترین مقالات

جستجو در مقالات